Պատմական ակնարկ

Արտադրամասը հիմնադրվել է 1987 թ. Դանիելյանների ընտանիքի կողմից, որպես ”Հախս” արտադրական կոպերատիվ:
1998թ. վերաձևավորվել է որպես “Սևան -7” ՍՊԸ, իսկ ավելի ուշ 2003 թվականից “Դան-Դեսերտ” ՍՊԸ: Ի սկզբանե ընկերությունը մասնագիտացվել է հրուշակեղենի արտադրության մեջ, ժամանակի ընթացքում փոփոխելով արտադրանքի տեսականու կազմը:

Դան Դեսերտ-ի թխվածքները ստեղծվում են բացառապես ընկերության բարձրակարգ տեխնոլոգների կողմից, որոնք հենվում են ինչպես սեփական մեծ փորձի այնպես էլ միջազգային թրենդների վրա: Ընկերության տեխնոլոգները պարբերաբար մասնակցել են սեմինարների Եվրոպական երկրներում(Ավստրիա, Գերմանիա), իրենց հետ բերելով հրուշակագործության նոր գաղափարներ և հմտություններ:

ԴԱՆ ԴԵՍԵՐՏ

Բարի համբավ, անկրկնելի համ, բարձր որակ, սննդի անվտանգության նորմերի պահպանում, պահպանման ժամկետների մշտական վերահսկում և մատչելի գներ

Ինչո՞ւ մենք

Դան Դեսերտի հրուշակեղենը միշտ առանձնացել է իր յուրահատուկ համով, ինչը պայմանավորված է հեղինակային տեխնոլոգիաներով և բաղադրատոմսերով պատրաստված տարբեր կրեմների օգտագործմամբ: Յուրահատուկ դիզայնով տորթերն ու խմորեղենը հիանալի ձևավորում են Ձեր տոնական սեղանի համար:

Մեր թիմում աշխատում են մեծ փորձ ունեցող հմուտ հրուշակագործներ, որոնք չեն բավարարվում ձեռք բերվածով և անընդհատ թարմացնում և զարգացնում են իրենց արտադրական հմտություններն ու գիտելիքները `ձգտելով առավելագույնի:
Աշխատանքային գործընթացի արդյունավետությունը կանխորոշված է բարոյահոգեբանական բարձր մթնոլորտով, որն ուղղակիորեն որոշում է արտադրանքի բարձր որակը:
Թիմը հագեցված է ժամանակակից արտադրության համար անհրաժեշտ սարքավորումներով և ապահովված է նորմատիվային պայմաննորով։